Lösemili Çocuklar Ve Aileleri LÖSEV Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Lösemili Çocuklar Ve Aileleri LÖSEV Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Bursa’da LÖSEV’e kayitli hastalar ve aileler, LÖSEV’in iftar programinda bir araya geldi.

Lösemili Çocuklar Saglik ve Egitim Vakfi (LÖSEV) , Lösemili ve kanser hastasi çocuk ve ailelerine moral vermek, dayanisma duygusunu yasatmak, ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçtikleri dönemde yalniz olmadiklarini hissettirmek için geleneksel iftar yemeklerini düzenlemeye devam ediyor.

Bu çerçevede düzenlenen LÖSEV iftar yemegine; Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Halide Serpil Sahin, Bursa Yildirim Belediyesi Baskan Vekili Hizir Çetinkaya ve Nilüfer Belediyesi Baskan Vekili Dilber Dereli katilim gösterdi. Nilüfer Ilçe Müftü Vekili Selim Macit’in dualari ile açilan iftar sonrasinda aileler birlik ve dayanismanin verdigi mutlulugu yasadilar. Çocuklarin mutlulugunun göz kamastirdigi iftar yemeginde Bursa’nin simgesi Hacivat ve Karagöz gösterisi ise göz doldurdu.

LÖSEV Bursa Il Koordinatör Yardimcisi Asli Sakarya Metin, "LÖSEV 24 yildir çok büyük bir aile. Yaklasik 35 çocugumuza destek götürüyorduk. Bugün sayilari Türkiye genelinde 60 bini askin. Yetiskin tüm kanser hastalarimiza kucak açmaya, onlara destekler iletmeye devam ediyoruz. Tüm gücümüzle de devam etmek için çabalayacagiz LÖSEV olarak çok büyük bir aileyiz. LÖSEV her geçen gün büyüyor. Hem hastalarimiz hem bizim kadrolarimiz da büyüyor. Ben bu aksam herkese bizleri bugün burada yalniz birakmadigi için LÖSEV iftar sofrasinda bir araya geldiginiz için tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Halide Serpil Sahin, "Böylesine güzel bir aksamda sizlerle bir arada olmak bizler için çok çok güzel bir duygu. Öncelikle sizleri Bursa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Alinur Aktas adina sevgi, saygi ve hürmetle selamliyorum. Bu ramazan aksaminda bu güzel geceye hos geldiniz, sefalar getirdiniz. Insallah LÖSEV’in bu aksamki çok anlamli yemegi saglik, sifa yemekleri olur. Çok daha saglikli çok daha güzel günlerde bir araya gelmek umuduyla esen kalin" dedi.

LÖSEV düzenledigi geleneksel iftar yemegi, ünlü sihirbaz Apduri’nin renkli sovuyla son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile