Lösemiyi Yenen Ali’ye Doğum Günü Sürprizi

Lösemiyi Yenen Ali’ye Doğum Günü Sürprizi

Seyfi Demirsoy İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi ve lösemi hastalığını yenen Ali Çınar, yapılan doğum günü partisiyle sevindirildi.

2010 yılında lösemi teşhisiyle Samsun’a gelerek tedavilerine başlanan ve tedavilerini bitirip sağlığına kavuşan Ali, eğitimini Samsun’da sürdürüyor. Tedavilerinin tamamlanmasından sonra kontrol sürecini tamamlamasına da az kalan Ali, dört yıldır Samsun’da. Seyfi Demirsoy İlkokulu’nun başarılı öğrencisi Ali Çınar’ı doğum gününde okulun diğer ikinci sınıflarda yalnız bırakmadı. Okul öğretmenleri Nigar Koç ve Münevver Emirza’nın önemli katkıları olan doğum günü partisinde konuşan sınıf öğretmeni Salih Ertekin, “Ali, sınıfımın başarılı öğrencilerinden. Birkaç yıldan bugüne ilçemizde konaklayan Ali’nin lösemiyi yenmiş olması okulumuzda fazla bilinmemekteydi. Son ‘Aileleri Evde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi’nde okulumuz öğrencilerince yapılan ziyaretlerde de ailenin yalnızlık duygularının azaltılması hedeflenmişken, sınıfımızda da böyle bir doğum günü gerçekleştirdik. Bugün Ali’yi yalnız bırakmayan meslektaşlarım ve sınıflarıyla, katkısı olan herkese teşekkür ediyor, Ali’ye sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum” dedi.

Aldığı hediyeler ve kendisine gösterilen ilgiden şaşkın ve bir o kadarda sevinçli olduğu gözlenen Ali teşekkürünü gülümsemeleriyle ifade etmeye çalıştı.

Doğum gününde Ali’nin annesi Altun Çınar ve LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi ve “Kardeşlik Projesi” rehberliğini yapan Kenan Öztürk de bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile