LÖSEV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nda Samsun‘daki hasta çocuklara eğlenceli bir "Bayram Sürprizi" hazırladı. LÖSEV Karadeniz İletişim Koordinatörü İlknur Yamak, LÖSEV İl Temsilcisi Sevil Uzgur ile etkinliğe destek olan Tuana Otel Genel Koordinatörü Murat Kelek, palyaçoyla birlikte Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastanesi Hematoloji Servisi‘nde tedavi gören lösemili çocukları odalarında ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ardından LÖSEV‘in hazırladığı ve içerisinde çeşitli oyuncakların bulunduğu hediye paketleri palyaço tarafından çocuklara tek tek verildi. Bayram sürprizi karşısında oldukça keyifli anlar yaşayan çocuklar, rengarenk giysili palyaçonun sergilediği oyunları da ilgiyle izledi.
OMÜ Çocuk Hastanesi Hematoloji Servisi‘nde yatan lösemili küçüklere biraz olsun moral vermeyi ve her zaman yanlarında olduklarını hissetmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten LÖSEV Karadeniz İletişim Koordinatörü İlknur Yamak, "Bu anlamlı günde de çocuklarımızın yanındayız. Amacımız onlara biraz olsun hastane ortamını unutturmak ve moral verip mutlu etmek. Çünkü bu hastalığın tedavisinde moral çok önemli" dedi.
Yamak, löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunun da altını çizdi.
Lösev‘den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı tedavileri nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastanesi Hematoloji Servisi‘nde geçiren küçüklere palyaço eşliğinde oyuncak dağıttı.



















