Lugano sevdası

Dünya Kupası'nda Uruguay formasını giymesi nedeniyle Fenerbahçe'ye gecikmeli olarak katılan Lugano konusu...


Dünya Kupası'nda Uruguay formasını giymesi nedeniyle Fenerbahçe'ye gecikmeli olarak katılan Lugano konusunda iddialar bir türlü bitmiyor. Şimdi de İtalyan ekibi Roma'nın, başarılı savunmacının peşinde olduğu belirtildi.
İtalyan La Gazetta dello Sport Gazetesi, Roma'nın, geçen sezon Inter'den kiraladığı Nicolas Burdisso'yu yeniden kadrosuna katmak istediğini, ancak görüşmelerin tıkandığını belirtti, İtalyan kulübünün, aralarında Lugano'nun da bulunduğu alternatiflere yöneldiğini iddia etti. Haberde, İtalyan kulübünün alternatiflerinin arasında Lugano'nun dışında, Wolfsburg'un İtalyan savunma oyuncusu Andrea Barzagli ve Arjantin Ligi ekiplerinden Rosario Central'de forma giyen Guillermo Burdisso ile Diego Braghier'nin olduğunun altı çizilirken, başkent ekibine en yakın ismin İtalyan Andrea Barzagli olduğu vurgulandı.
Bu arada ülkesinden önceki gün dönen Lugano dün sağlık kontrolünden geçti. Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünde öncelikle kan değerleri alınan Fenerbahçeli oyuncu, genel cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz ve göz muayenelerinden sonra efor testinden geçti. Lugano'nun hemen takımda oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.

Milliyet
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile