Lüks Plazadaki Cinayeti Polis 1 Saatte Çözdü

Adana'da polis, lüks plazada ensesinden vurularak öldürülmüş halde bulunan şahsın katil zanlısının ağabeyi olduğunu 1 saat içinde belirleyip, zanlıyı yakaladı.


Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde 10 Şubat 2015 günü meydana geldi. Alganlar Plaza'ya 1 ay önce taşınan Süleyman B.'nin evinin kapısının açık olduğunu gören komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler bir kişinin mutfakta yerde kanlar içinde yattığını görünce hemen sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsa müdahale etti ancak kurtaramadı. Polis yaptığı incelemede şahsın ensesine bir el tabanca ile ateş edilerek öldürüldüğünü isminin de İbrahim B. (28) olduğunu tespit etti. Polis evde yaptığı incelemede de kapının zorlanmadan açıldığını, katilin kaçarken kapıyı açık bırakıp aceleyle tabancayı da yanına alarak kaçtığını, evin ölü bulunan şahsın ağabeyi Süleyman B.'ye ait oluğunu belirledi. Polis hemen şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis şahsı kısa sürede bir mekanda alkol alırken yakaladı. Zanlı emniyete götürülerek sorguya alındı.

"UYUŞTURUCU PARASI İSTEDİ VERMEYİNCE BANA TABANCA ÇEKTİ"
Süleyman B. emniyetteki sorgusunda kardeşini kendisinin öldürdüğünü itiraf ederek, "Olay kazara oldu. Kardeşim uyuşturucu bağımlısı benden sürekli para istiyordu. Bu akşam da geldi eve aldım benden yine uyuşturucu almak için para istedi. Ben de bu kez vermek istemeyince kavga çıktı. Bana tabanca çekti. Ben tabancayı almak isterken tabanca kazara ateş alıp kardeşimin ensesine geldi. Kardeşim kanlar içinde yere düşünce ben korkup kaçtım. Kardeşim öldüğü için pişmanım kazara oldu" dediği öğrenildi.

Süleyman B.'nin emniyetteki sorgusu devam ederken, İbrahim B.'nin cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna alındı. Bu arada İbrahim B.'nin cezaevinden de yeni çıktığı belirlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile