Lüks Sokak Markasindan Sevgililer Günü'ne Özel Lüks Tasarimlar

Lüks Sokak Markasindan Sevgililer Günü'ne Özel Lüks Tasarimlar

Lüks sokak markasi Bonesmen, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazirladigi tasarimlari satisa çikarirken, firmanin hediye danismanlari da kisilere hediye seçiminde yardimci oluyor.

Lüks sokak markasi Bonesmen, 14 Subat Sevgililer Günü’ne özel olarak hazirladigi tasarimlarla müsterilerinin karsisina çikti.

“Bonesmen Adrese Teslim” hizmetiyle hediyeleri dünyanin her yerine hizli bir sekilde ulastirilabilen ünlü firma, farkli kategori ve fiyat araliklarindaki yüzlerce ürünü; tüm online satis kanallarindan, resmi Instagram hesabi @bonesmen ve resmi web sitesi www.bonesmen.eu adresinden müsterilerinin begenisine sunuyor. Firmanin hediye danismanlari da kisilere hediye seçiminde yardimci oluyor.

Kadinlara özel 14 Subat hediyeleri ilgi görüyor

Marka, satis kanallari üzerinden kadinlara özel alternatif seçenekleri ile dikkat çekiyor. Firma, 2022 ilkbahar ve yaz kadin koleksiyonundaki deri ceketlerden t-shirt, t-shirt dress, hoodie, sweatshirt’e kadar uzanan lüks hediye seçenekleri sunuyor.

Erkeklere özel öneriler

Yine firma, 2022 ilkbahar ve yaz erkek koleksiyonunu satisa çikardi. Satis kanallarindan erkeklere özel nakis ve baskilarla zenginlesen t-shirt, mikro detayli sweatshirtler, çift tarafli ceketler, konforlu esofman takimlari, jogger pantolonlar ve dis giyim alternatifleri arasindan seçim yapilabilecegi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile