Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

KIRKLARELİ - AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz'i ziyaret etti.

Gürşan, ziyarette yaptığı konuşmada, her zaman LTSO'ya çalışmalarında destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Oda yönetiminin yeni olmasına rağmen güzel çalışmalar yaptığını ifade eden Gürşan, her zaman oda ile uyum içerisinde çalışacaklarına inandığını kaydetti.

Okandeniz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyecan içinde gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

-Hacı adaylarına aşı yapıldı

Lüleburgaz'da kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının aşıları yapıldı.

Lüleburgaz Müftülüğü hac sorumlusu Ercan Cesur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına herhangi bir sağlık sorunu yaşamamaları için tedbir amaçlı aşı yapıldığını söyledi.

Cesur, ayrıca 50 hacı adayına ihram dağıttıklarını kaydetti.

-Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı

Lüleburgaz ilçesinde Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

Kaymakam Cemalettin Yılmaz başkanlığında kaymakam binasında yapılan toplantıda, 2013-2014 yılında ilçede yapılacak sportif çalışmalar kapsamında alınacak önlemler görüşüldü.

Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada taraftarların stada girişlerinde üst araması, stat güvenliği, ve taraftarların küfürlü slogan atmamaları için önlemler alınacağını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile