Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Lüleburgaz Lisesi öğrencileri, düzenledikleri kampanya sonucu elde edilen gelirle ile satın aldıkları 230 kitabı okul kütüphanesine bağışladı.

Lüleburgaz Lisesi Müdürü Cemal Bölükbaşı, öğrencilerin bu davranışının diğer öğrencilere örnek olması gerektiğini, bağışlanan kitaplar sayesinde kütüphanedeki kitap sayısının arttığını belirtti.

Bölükbaşı, duyarlı davranışları nedeniyle tüm öğrencilere teşekkür etti.

- "Kaynakçılık" konferansı

Lüleburgaz İş Adamları Derneği'nce (LİAD) "Kaynakçılık" konferansı düzenlendi.

LİAD Başkanı Talat Yılmaz, derneklerinde düzenlenen konferansta, üyelerinin gelişmesi için sürekli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İş adamlarının kalifiye eleman bulmakta zorlandıklarını ifade eden Yılmaz, sanayi sektöründe kaynakçılığın önemli bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.
Yılmaz, iş adamlarının kalifiye eleman ihtiyacının en alt seviyeye indirmek için çalıştıklarını belirtti.





Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile