LYS'de Van birincileri Fem Dershanesi'nden

Fem Dershanesi ve Van Özel Serhat Lisesi öğrencileri Mustafa Erenbük ve Mesut Yiğit, Van'ın birincisi oldu.

2009–2010 Eğitim-öğretim Yılı Lisans Ye

Fem Dershanesi ve Van Özel Serhat Lisesi öğrencileri Mustafa Erenbük ve Mesut Yiğit, Van'ın birincisi oldu.

2009–2010 Eğitim-öğretim Yılı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre Fem Dersanesi Van'daki 24 birincilik, 38 ikincilik, 23 üçüncülük, alarak her yıl ki başarısını tescilledi. Özel Serhat Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, "Öncelikle bu dereceyi elde eden öğrencilerimize, velilerimize,ve öğretmenlerimize bu mutluluğu bize tattırdıkları için teşekkür ederim. YGS 'de olduğu gibi LYS'de de önemli birincilikleri okulumuz elde etmiştir. Van'ımıza hayırlı olsun. fem dershanelerine katkılarından dolayı teşekkür ederim. tercihler sürecinde bütün öğrencilere yardımcı olmak için bekliyoruz.'' dedi.

Okul bazında Van'da İlk Üçte 66 derece (24 birincilik, 32 ikincilik, 10 üçüncülük ) aldıklarına dikkat çeken Kaya," Her yıl başarılarımıza bir yenisini ekleyeyrek yolumuza devam ediyoruz. Kazanılan bu başarı okul aile ve öğretmen işbirliği ile kazanılmıştır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Van'da her yıl dersaneler arasında en büyük başarıya imza atan Fem Dershaneleri Van'da ilk üçte 85 başarı elde etti.

Fem Dersaneleri Genel Müdürü Sezai Buğaz ise, " Van'da derecelerin çoğunu göğüslediğimiz için çok mutluyuz. van'ın eğitim seviyesini her geçen yıl arttırmayı kendimize görev edindik bu görevi yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutlarım.ayrıca ortak çalışmalardaki katkılarından dolayı birincileri paylaştığımız serhat eğitim kurumları'na teşekkür ederiz.önemli bir süreç olan tercihler döneminde rehber öğretmenler gözetiminde tercih yapmak için van'daki bütün öğrencileri dershanemize bekleriz.'' diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile