Maaslari 65 Bin Lirayi Buluyor Açiklamasi 'Belge Alan Dogrudan Ise Giriyor'

Maaslari 65 Bin Lirayi Buluyor Açiklamasi 'Belge Alan Dogrudan Ise Giriyor'

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Halk Egitim Merkezi tarafindan verilen ekskavatör operatörlügü kursunda son egitimler tamamlandi. Bugüne kadar 800 kisinin belge aldigini ifade eden Halk Egitim Müdürü Cemali Özlü, kurs bitirme sertifikasi alan herkesin kolaylikla is bulabildigini ifade etti.

Mudurnu Halk Egitim Merkezi’nde açilan ekskavatör operatörlügü kursundan bugüne kadar 800 kisi egitimlerini tamamlayarak, sertifikalarini aldi. Sahada uygulamali olarak ekskavatör kullanan kursiyerler, egitimciler tarafindan denetleniyor. Son olarak uygulamali sinavin yapildigi kursta 39 kursiyer egitimlerini tamamlayarak, belgesini aldi. En düsük ekskavatör operatörü maasinin 30 bin lira, en yüksek maasin ise 65 bin liraya kadar oldugu ögrenildi.

Mudurnu Halk Egitim Merkezi Müdürü Cemali Özlü, "Bu belgeyi alan kisiler dogrudan fabrikalara ise girebilmektedir. Bize ulasan 200’ün üzerinde vatandasimiz da fabrikalarda suan faal olarak çalismaktadir. Kurslarimiz devam ediyor" dedi.

Egitimlere katilan kursiyer, "Çok güzel çalisiyoruz. Bugün de belge almak için imtihan yapildi. Ben kursa is bulabilmek için Bolu’dan katildim" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile