Maçın Ardından

Ankaragücü Teknik Direktörü Kutlu:``Ligde kalabilmek için umutlarımız yavaş yavaştükeniyor``ANKARA - 29.

01 . 2012 - Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş , ``Oyuncularıma ciddiyetlerinden ve oyun hırslarından dolayı teşekkür ediyorum`` dedi .

Güneş , Spor Toto Süper Lig`de 4-0 kazandıkları Ankaragücü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında , Ankaragücü`nün içinde bulunduğu sıkıntılı dönemden dolayı maçın favorisinin kendileri olduğunu belirterek , ``Bu durumdan dolayı biraz tedirginlik yaşadım . Oyuncularım ciddiyetlerini ve takım oyununu sahada gösterdiler . İlk gol de takımı oldukça rahatlattı`` diye konuştu .

Maçın genelinde oyunun hakiminin kendilerinin olduğunu ifade eden Güneş , bir gazetecinin , Eskişehirsporlu Alper Potuk`un transferinde son durumu sorması üzerine , ``3 günde bir maç oynarken onu da düşünürsek darmaduman oluruz . Gelişmeler hakkında bilgim yok . Bunları da konuşmak istemiyorum . Çarşamba günü Bursaspor ile oynayacağız . Şu an bu maçı düşünüyoruz`` ifadesini kullandı .

Güneş , ``Brozek kardeşler ayrılıyor mu?`` sorusuna ise şöyle cevap verdi : ``Pawell`ın gelişmesi vardı . Bunu kulüp basınla paylaştı . Daha fazla ayrıntı bilmiyorum . Gelenler , gidenler olacaktır . ``TFF Olağanüstü Genel Kurulu`nda çıkan kararı değerlendirmesi istenen Güneş , ``Ben konuşacağımı konuştum . Türkiye`de ilk sırada olması gereken sorunlar en son konuşuluyor . İnşallah güzel günler olur`` dedi .

-Hakan Kutlu-Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu karşılaşmada çok kötü oynamadıklarını , zaman zaman iyi pozisyonlara girdiklerini , ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi .

Çok güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını kaydeden Kutlu , şöyle konuştu : ``Biz tecrübesiz bir takımız . Ligde kalabilmek için umutlarımız yavaş yavaş tükeniyor , ancak gün geçtikçe oyuncularım daha iyi mücadele ediyorlar . Bu zor süreçte 2 . yarıya zor bir fikstürle başladık . Gelecek haftaları düşünüyoruz . `` ( HÜY-BĞR-İLK-ŞP )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile