Maçın Ardından

'İstediğimiz pozisyonları yakalamamıza rağmen, golleratamadık'-'Biz sporcular ve teknik adamlar olarak, bu kaotikortamda maç oynanması için üzerimize düşen bir şeyleryapmalıydık.

Ama maalesef hiçbirimiz, hiçbir şey yapmadık.

Kuzu gibi seyrediyoruz her şeyi''İSTANBUL - 29.01.2012 - Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçta ilk yarı kötü oynadıklarını, ikinci yarıda istedikleri pozisyonları yakalamalarına karşın, beraberlik golünü atamadıklarını söyledi.

Sağlam, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda istedikleri gibi oynayamadıklarını belirterek, ''Çok basit top kayıpları yapınca, Fenerbahçe baskılı oynadı. İkinci yarıda daha çabuk oynayıp, oyunu basitleştirince gol pozisyonları bulduk. İstediğimiz pozisyonları yakalamamıza rağmen goller atamadık ve mağlup olduk'' dedi.


Kendileri için sıkıntılı bir sürecin başladığını vurgulayan Nurullah Sağlam, ''Birkaç maç kazanıp yukarlara tırmanabiliriz ama böyle devam edersek, ateşin içinde de kendimizi bulabiliriz. 5-6 oyuncumuzdan yoksun mücadele ediyoruz. Önümüzde zorlu bir Beşiktaş maçı var. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız'' diye konuştu.

-''Kuzu gibi seyrediyoruz''-Sağlam, şike davasında Mersin İdmanyurdu'nun da adının geçtiğinin belirtilip, bu durumun kendilerini etkileyip etkilemediğiyle ilgili bir soru üzerine ise şunları söyledi:''Geldiğim günden beri Mersin'de yapılan her şeyden haberdarım. Mersin İdmanyurdu bir gram bu işin içinde olmadı. Biz sporcular ve teknik adamlar olarak, bu kaotik ortamda maç oynanması için üzerimize düşen bir şeyler yapmalıydık. Ama maalesef hiçbirimiz, hiçbir şey yapmadık. Kuzu gibi seyrediyoruz her şeyi. Aslında bu filmin esas başrolleri biziz. Bizimle oynuyor herkes. Aykut hocanın şu sözüne yüzde 100 katılıyorum; en temiz yer sahanın içi. Futbolculuğumdan beri hiç böyle bir olaya şahit olmadım.''Sağlam, Nobre'nin transfer haberleriyle ilgili soru üzerine de ''Nobre'nin Fenerbahçe gibi ilk geldiği camiaya hayranlık duymasına saygı duydum. Ama planlarımızı ona göre yapmıştık. Türk bir santrafor almadan onu veremezdik. Semih ile ilgili istekte bulunduk ama maalesef gerçekleşmedi. Hem Semih'in hem Fenerbahçe'nin görüşüne saygı duyduk'' şeklinde konuştu.

(CAY-MFD-FAN )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile