12.2011 - Beko Basketbol Ligi`nde Bandırma Kırmızı`yı sahasında 80-56 mağlup edip liderliğini sürdüren Anadolu Efes`te Başantrenör Ufuk Sarıca, karşılaşmanın kendileri için puan açısından önemli olduğunu belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Ufuk Sarıca, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Bandırma Kırmızı`nın genç oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu belirtti. İki takım arasında kadro yapısı olarak farklılıklar bulunduğunu kaydeden Sarıca, ``Bizim için puan maçıydı. Onun ötesinde Tarence Kinsey ve genç oyunculardan Doğuş ve Gökhan`a şans verdik. Kazandığımız için mutluyuz`` dedi.
Konuk ekip Bandırma Kırmızı Başantrenörü Ahmet Gürgen ise takımının hücumda basit top kayıpları yaptığını kaydederek, ``Top kayıpları, savunmada dengemizi bozdu ve oyundan düşmemize neden oldu. Bence maçın özeti buydu. Tecrübesizlik oyunun içinde kalmamıza engel oldu`` ifadelerini kullandı.
Ahmet Gürgen, zaman zaman hakemlerle girdiği diyalogların normal olduğunu kaydederek, ``Bir iki pozisyonda bir birimizi yanlış anlamışız. Konuştuk. Dışarıdan nasıl göründü bilmiyorum ama böyle diyalogların olması gerekir`` dedi.
(EG-ERC-FAN)
Maçın Ardından
Bandırma Kırmızı Başantrenörü Gürgen:``Tecrübesizlik bir kez daha oyununiçinde kalmamıza engel oldu``İSTANBUL - 24.



















