Maçka Belediye Baskani Koçhan'dan 'Makarnanin Yerini Powerbank Aldi' Cevabi

Maçka Belediye Baskani Koçhan'dan 'Makarnanin Yerini Powerbank Aldi' Cevabi

Trabzon’un Maçka ilçe Belediye Baskani Koray Koçhan, bazi gazetelerde yer alan “Makarnanin yerini powerbank aldi” haberin ile ilgili, "Bizler ilçemizde dogum günü olan gençlerimizi pasta ve hediye ile ziyaret ediyoruz. Gençlerimizin dün oldugu gibi her zaman yanlarinda oldugumuzu bilmelerini istiyoruz" dedi.

Baskan Koçhan yaptigi açiklamada, vatandaslarin makarna ve kömür gibi seylere yüzünden oy verdigini düsünen zihniyetin yine hüsrana ugrayacagini ifade etti.

Baskan Koçhan yaptigi açiklamada, “Öncelikle sunu özellikle belirtmek isterim ki; Aziz Türk milletinin makarna ve kömür ile oy verdigini sananlara yine hüsrana ugrayacaktir. Bildiginiz üzere muhalif bir gazete geçtigimiz günlerde çikan haber dogru bir yaklasim degildir. Bizler ilçemizde dogum günü olan gençlerimizi pasta ve hediye ile ziyaret ediyoruz. Gençlerimizin dün oldugu gibi her zaman yanlarinda oldugumuzu bilmelerini istiyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde her bir gencimizin Türkiye Yüzyilina dogru saglam adimlarla yürürken söz sahibi olacaklarini bilmeleri bizim için çok büyük mutluluktur. Gençlerimiz her zaman en iyisi hak ediyor. Bu yüzden ‘Makarnanin yerini powerbank aldi’ gibi algi olusturmak son derece sakincalidir. Bu zihniyet dün oldugu gibi yarinda hüsrana ugrayacaktir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile