Madde Bağımlılığı İle Mücadele Edenler Plaketle Ödüllendirildi

Madde Bağımlılığı İle Mücadele Edenler Plaketle Ödüllendirildi

Sarıçam Kaymakamlığı Madde Bağımlılığını Önleme ve İstişare Kurulu, Yeşilay kulüpleri ilk toplantısını yaptı.


Sarıçam Kaymakamlığı tarafından yaklaşık bir yıl önce oluşturulan Madde Bağımlılığını Önleme ve İstişare Kurulu, çalışmaları bir adım ileri taşıyarak madde bağımlıları ile mücadele etmek için okullarda Yeşilay kulüpleri oluşturdu.
Bu kulüp ilk toplantısını Sarıçam Ata İlköğretim Okulu Konferans salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Ali Taşkın Balaban, Sarıçam Belediyesi Başkan yardımcısı Ramiz Avcı, Yeşilay Cemiyeti İl Temsilcisi Mehmet Aslanbaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge ile ilçe mülki amirleri ile veliler katıldı.
Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından Yeşilay Cemiyeti İl Temsilcisi Mehmet Aslanbaba Yeşilay kulüplerince yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Aslanbaba, uyuşturucu, internet, alkol ve sigara bağımlılığı ile etkin mücadele başlatıldığını belirterek gönüllülük esasına göre yapılan bu çalışmalara katılan herkesin Yeşilay kulübüne üye olacağını söyledi.
Sarıçam Halk Eğitim Müdürü Fuat Özkan ise Madde Bağımlığını Önleme ve İstişare Kurulunun kurulduğu günden beri yapmış olduğu bir yıllık çalışmaları hakkında özet bilgi sundu. Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Yeşilay Temsilcisi Mehmet Aslanbaba katkılarından dolayı Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban`a plaket takdim etti.
Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci için verilen plaketi ise Başkan Yardımcısı Ramiz Avcı aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile