Madde Kullanip Hirsizlik Için Is Yerine Giren Kadin Yakalaninca Ortaligi Birbirine Katti

Madde Kullanip Hirsizlik Için Is Yerine Giren Kadin Yakalaninca Ortaligi Birbirine Katti

Adana’da madde kullandiktan sonra bir is yerinin camini kirip hirsizlik yapmak için içeri giren kadin, yemek yerken yakalaninca ortaligi birbirine katti. Is yerinin kendisine ait oldugunu savunup polise direnen kadin, tutuklandi. Öte yandan, kadinin 19 suç kaydi oldugu ortaya çikti.

Edinilen bilgiye göre, olay, geçtigimiz gün merkez Seyhan ilçesi Ibo Osman Caddesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre, uyusturucu madde kullanan ve gasp, kapkaç gibi suçlardan 19 suç kaydi bulunan Özlem D. (38), giyim magazasinin camini kaldirim tasiyla kirip içeri girdi.

Yemekleri yerken buldular

Çevredekilerin durumu magaza sahibine bildirmesi üzerine dükkanina gelen magaza sahibi, Özlem D.’yi buzdolabindaki yiyecekleri yerken buldu. Polisi arayan is yeri sahibi, kadindan disari çikmasini istedi. Ancak kadin, olumsuz cevap verdi.

Yaka paça gözaltina aldi

Ihbar üzerine gelen polis ekipleri, süpheliden disari çikmasini istedi. Ancak tüm ikna çabalarina ragmen süpheli çikmayi reddetti. Bunun üzerine içeri giren polis, kadini yaka paça disari çikartti. Bu sirada Özlem D.’nin madde etkisi altinda oldugunu tespit eden polisler, saglik ekiplerini çagirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Özlem D.’nin ellerini baglayip sedye ile ambulansa tasidi.

‘Burasi benim dükkanim’ diyerek bagirdi

Özlem D.’nin ambulansa bindirildigi sirada, ‘Burasi benim dükkanim. Amcamdan bana kaldi. Benim dükkanima çöktüler. Annemi çagirin’ diyerek bagirmasi dikkat çekti.

Hastaneye kaldirilan Özlem D., tedavisinin ardindan polis merkezine götürüldü. Ifadesinde de is yerinin kendisine ait oldugunu savunan kadin daha sonra saglik kontrolünün ardindan adliyeye sevk edildi. Özlem D., çikartildigi nöbetçi mahkemece tutuklandi.

"Görünce çok sasirdim"

Ihlas Haber Ajansi’na konusan komsu esnaflardan Hamza Çelik, "Cam kirma sesini duydum ve kadin içeri girdi. Hemen is yeri sahibini aradim. Sonra polisler geldi kadin direndi ama gözaltina aldilar. Çok sasirdim onu öyle görünce" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile