Maden Isçileri Sehit Arkadaslari Için Dua Etti

Maden Isçileri Sehit Arkadaslari Için Dua Etti

Türkiye Taskömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesinde meydana gelen grizu faciasinda sehit olan 41 madenci için Üzülmez Müessese Müdürlügü’ne bagli maden ocaginda çalisan isçiler, Kur’an-i Kerim okutarak dua etti.

TTK Üzülmez Müessese Müdürlügü’ne bagli maden ocaginda çalisan madenciler, 20 Ekim 2022 tarihinde 08:00-16:00 vardiyasi öncesi Amasra Müessesinde meydana gelen grizu faciasinda 41 maden isçinin sehit olmasi nedeniyle Kuran-i Kerim okutarak dua etti. Törene, gece vardiyasindan çikan ve sabah vardiyasinda ocaga inecek olan madenciler ile TTK Üzülmez Müessese Müdürü Murat Köseoglu, Genel Maden Isçileri Sendikasi (GMIS) Genel Teskilatlandirma ve Egitim Sekreteri Tayfun Demir, Isletme Müdürü Müjdat Birol, Üzülmez Sube Baskani Sefer Karakabak, sube yöneticileri ve kurum yöneticileri katildi.

Demir, acilarinin tarifsiz oldugunu ifade ederek, “Geçen hafta 41 arkadasimizi kaybettik. Mekanlari cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. Lütfen is sagligi ve güvenligi konusunda tüm uyari ve önlemlere riayet edelim. Basimiz sag olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile