Madımak'ı anma programı nedeniyle bazı yollar kapatılacak

Sivas Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Caddesi başta olmak üzere bazı yollar, Madımak Oteli'nde yapılacak olan 2 Temmuz anma programı dolayısıyla yarın a

  Sivas Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Caddesi başta olmak üzere bazı yollar , Madımak Oteli ' nde yapılacak olan 2 Temmuz anma programı dolayısıyla yarın araç ve yaya trafiğine kapatılacak . Emniyet Müdürlüğü , vatandaşlardan toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istedi .

Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre , yarın saat 08 . 00 ' den itibaren yürüyüş güzergahı olan Seyrantepe Kavşağı ' ndan başlayarak Mehmet Akif Ersoy Caddesi , Hikmet Boran Caddesi , Mevlana Caddesi ' ni takiple Cumhuriyet Meydanı ' ndan Madımak Oteli ' ne kadar olan bölümün trafiğe kapatılacağı duyuruldu . Cumhuriyet Meydanı ' na açılan İsmet İnönü Caddesi ' nin 50 . Yıl Kavşağı , Meçhul Asker Sokak ve Hastaneler Kavşağı ' ndan ; Atatürk Caddesi ' nin Dörtyol Kavşağı ' ndan ; Madımak Oteli ' ne çıkan Aliağa Cami Sokak , Eski Belediye ve Afyon sokakların trafiğe kapalı olacağı açıklandı . Emniyet Müdürlüğü vatandaşlardan , belirtilen güzergâh , cadde ve sokaklarda araç bulundurulmaması , daha fazla mağdur olmamaları için ise alternatif güzergâhları ve mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile