Magazadan Giyim Esyasi Ve Taki Çalan 3 Kiz Kardes Yakalandi

Magazadan Giyim Esyasi Ve Taki Çalan 3 Kiz Kardes Yakalandi

Samsun’da müsteri gibi gittikleri 2 ayri magazadan giyim esyasi ve taki çalan yabanci uyruklu 3 kiz kardes, polis tarafindan gözaltina alindi.

Olay, Samsun’un Ilkadim ilçesi Çiftlik Mahallesi Istiklal Caddesi’nde 2 ayri giyim esyasi ve aksesuar satisi yapan isyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yabanci uyruklu H.R.(19), M.R.(29) ve H.R.(34) adli 3 kiz kardes, müsteri gibi girdikleri giyim esyasi satan isyerinden 3 adet 950 lira degerinde giyim esyasi, bir baska isyerinden 4 adet 800 lira degerinde taki çaldi. Isyeri sahipleri polise sikayette bulundu.

Ilkadim Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alinan 3 kardes, Gazi Polis Merkezi’ne teslim edildi. Polisteki sorgulari tamamlanan H.R., M.R. ve H.R. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren ve ’aç olduklari için hirsizlik yaptiklarini’ savunan 3 kiz kardes çikarildigi mahkemece yurt disina çikis yasagi getirilerek elektronik kelepçe takilmak sartiyla ev hapsi verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile