Mahalle Komitelerinde Seçim Heyecanı

Nilüfer'i birlikte yönetmek gayesiyle kurulan mahalle komitelerinde seçim heyecanı başladı.

Birinci çalışma yılını başarıyla tamamlayan mahalle komiteleri, yeni dönemde mahallesi için çalışacak, kararlar alacak ve takibini yapacak yeni üyelerini belirlemek için sandığa gitti. Nilüfer'deki 42 mahallede sırayla gerçekleştirecek seçimlerin ilki Yüzüncü Yıl ve Minareli Çavuş'ta yapıldı.
Seçimleri yakından takip eden ve komite üyelerine başarılar dileyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, amaçlarının birinci yılda edindikleri tecrübeyle ikinci yılda daha faal, çalışkan bir mahalle komitesi yapısını gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Mahalle komiteleriyle Nilüfer'de bir değişim başlattıklarını söyleyen Bozbey, "42 mahallemizde mahalle komiteleri oluşturuldu ve bunların yüzde 80'inde verimli bir çalışma sergilendi. Bu komitelerde alınan kararlar da kısmen hayata geçirildi. Hedefimiz bu yıl mahalle komitelerini daha faal hale getirmek" dedi.
Nilüfer'deki mahalle komite seçimleri 15 Ocak 2011 yılında tamamlanacak ve ardından genişletilmiş mahalle komiteleri toplantısı ile yeni yılın çalışmaları başlayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile