Mahalle Sakinleri Tedirgin

Mahalle Sakinleri Tedirgin

Erzurum’un Senkaya ilçesine bagli Sariyar mahallesinde heyelan sonrasi olusan obruklar mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Iki yil önce Ihlas Haber Ajansinin gündeme getirdigi Senkaya Sariyar Mahallesindeki heyelan sonucu olusan delikler Göle depreminden sonra daha da büyüdü.

Erzurum’un Senkaya ilçesinin Sariyar Mahallesi’nde ikamet eden Yesilyurt ailelerine ait ev ve ahirlarda heyelan nedeniyle obruklar olustu

Senkaya ilçe merkezine 26 kilometre uzakliktaki Sariyar Mahallesi’nde hayvancilikla ugrasan Yasin Yesilyurt, "Mahalle sakinleri olarak, ev ve ahirlarin etrafindaki olusan yariklara kuzular ve çocuklar düsmesin diye kendi imkanlarimiz ile kapatiyoruz” dedi.

Yesilyurt, “27 Eylül’de Göle depreminin ardindan evlerimizin etrafindaki delikler daha da derinlesti ve çogaldi. Depremden sonra evlerin etrafindan sular çikmaya basladi, köy muhtarimiza söyledim muhtar gerekli yerlere dilekçe verdi dedi ama henüz kimse gelip ilgilenmedi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile