Mahalle Yollarini Kapatan Tonlarca Kar Sehirde Çocuklarin Eglencesi Oldu

Mahalle Yollarini Kapatan Tonlarca Kar Sehirde Çocuklarin Eglencesi Oldu

İçel’in Silifke ilçesinde belediye, karne hediyesi olarak ögrencilere kar sürprizi yapti. Mahalle yollarini kapatan karlar temizlenerek açilip kamyonlarla sehir merkezine getirildi. Tonlarca kar, Göksu Park alanina dökülürken, çogu çocuk ilk defa kar görmenin mutlulugunu yasadi.

Silifke’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yagisi, merkezde yasayan ögrencilerin mutlulugu oldu. Silifke Belediyesi, Ilçede binlerce ögrencinin karne heyecani yasadigi tatil gününde ögrencilere karne hediyesi olarak kar sürprizi yapti. Göksu Park alanina kamyonlarla dökülen kar, çocuklara eglenceli dakikalar yasatti.

Silifke Belediyesi, Silifke’de kar mutlulugu yasayamayan çocuklari unutmadi. Sehir merkezine kar yagmadigi için kartopu oynama zevki yasayamayan çocuklar için Silifke Belediyesi ekipleri tarafindan kamyonlarla kar birakildi. Göksu Park alanina dökülen kar ile eglenceli dakikalar yasayan çocuklar, kartopu oynayarak gönüllerince eglendi. Çocuklar karne heyecani ile kartopu oynamanin mutlulugunu birlikte yasadi.

Karla oynayarak, gönüllerince eglenen çocuklar ve Silifke Belediye Baskani Sadik Altunok, Silifke Milli Egitim Müdürü Mustafa Sezgin, AK Parti Silifke Ilçe Baskani Mehmet Emin Kurt, MHP Silifke Ilçe Baskani Levent Nogay, Baskan Yardimcilari Enes Bugra Genç, Eyüp Arslan eglencenin sonunda sucuk ekmek yediler.

Silifke Belediye Baskani Sadik Altunok ise “Yüksek kesimlerde kar yagisindan dolayi bazi mahallelerimizin yollari kapanmisti. Is makineleri ile yollari açip, toplanan karlari kamyonlara yükleyerek Silifke sehir merkezine getirdik. Kar görmeyen çocuklarimiz ve ailelerine yönelik yaptigimiz bu etkinlikte çocuklarimiza karne hediyesi sunduk. Çok güzel vakit geçirdik. Bu yönde çalismalarimiz devam edecektir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile