Mahalleler Arasi Minikler Futbol Turnuvasi 410 Sporcu Ile Basladi

Mahalleler Arasi Minikler Futbol Turnuvasi 410 Sporcu Ile Basladi

Adapazari Belediyesi tarafindan yeni nesil sporcularin yetismesine katki sunulan Mahalleler Arasi Minikler Futbol Turnuvasi, 410 sporcuyla basladi.

Adapazari Belediyesi tarafindan çocuk ve gençlerin bos zamanlarini spor yaparak degerlendirmelerini saglamak amaciyla düzenlenen Mahalleler Arasi Minikler Futbol Turnuvasi’nin 18’incisi basladi.

Turnuvaya 410 sporcu katildi.



“Adapazari, sporla güzel”

Turnuvanin açilis töreninde konusan Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, "Gençlige ve spora verdigimiz önemle nitelikli çalismalari hayata geçirmeye devam ediyoruz. Spor kurslarimizla, düzenledigimiz turnuvalarla, doga yürüyüsleri ile gençlerimizi sporla bulusturduk, ulusal spor organizasyonlarina sponsor olarak sehrimizde spor kültürünün ve spor turizminin gelismesine katki sagladik. 2019 yilindan bugüne kadar 84 mahallemizde 96 çocuk parki, 65 spor parki ve 46 spor sahasini tamamladik. Sehrin kalbi Adapazari’mizda gençlerimizin sporla bulusmalari için tüm destegi vermeye devam ediyoruz. Bugün de önem verdigimiz Mahalleler Arasi Minikler Futbol Turnuvamizin açilisini gerçeklestiriyoruz. Turnuvamiza katilan 410 sporcumuza basarilar diliyor, aileleri ve muhtar arkadaslarimizin heyecanini paylasiyor, turnuva için çalisan tüm ekibi tebrik ediyoruz. Adapazari, sporla güzel" dedi.

Öte yandan açilis törenine Belediye Baskan Yardimcilari Yusuf Özden, Nilgün Akman ve Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri Besim Kiratli, Türkan Resuloglu ve Metin Müftüoglu, AK Parti Adapazari Ilçe Gençlik Kollari Baskani Efe Kusdili, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Baskani Erdal Erdem, muhtarlar ve sporcularin aileleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile