Mahallemde Maç Var'in Sampiyonu Tekkeköy-Gökpinar Oldu

Mahallemde Maç Var'in Sampiyonu Tekkeköy-Gökpinar Oldu

Denizli Emniyet Müdürlügü tarafindan organize edilen Mahallemde Maç Var turnuvasinin final müsabakasinda Tekkeköy-Gökpinar takimi, uzatma süresinin son dakikalarinda buldugu golle Yenisehir takimini 2-1 maglup ederek sampiyon oldu.

Denizli Emniyet Müdürlügü tarafindan gençleri zararli aliskanliklardan uzaklastirmak, mahalleler arasindaki dayanisma ve bir araya gelme duygularini pekistirmek amaciyla Mahallemde Maç Var turnuvasi düzenlendi.

Grup maçlari, çeyrek ve yari final maçlarinin ardindan Denizli Atatürk Stadi’nda final heyecani yasandi. Tekkeköy - Gökpinar ile Yenisehir takimlari final müsabakasinda karsi karsiya geldi.

Finali Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Baskani Ahmet Ibanoglu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Bassavcisi Önder Yeniçeri, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Tamer Karayay, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Hidir Ayçiçek, Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, Denizlispor’un eski teknik direktörü Mesut Bakkal ve il protokolü katilim gösterdi.

Maçin hakem triosunda ise FIFA kokartli hakemlerden Bahattin Simsek, Murat Tugberk Curbay ve Gökhan Bilir yer aldi. Müsabakanin ilk yarisinda karsilikli goller bulan takimlar ikinci yarida ise skor üretemedi. Uzatmalara giden mücadelenin bitimine saniyeler kala Tekkeköy- Gökpinar takimi, skoru 2-1 yapmayi basararak turnuvada sampiyonlugunu ilan etti.

Final maçinin ardindan turnuvada derece elde etmeyi basaran takimlara madalya ve kupalari verildi.

Turnuvayi 4. tamamlayan Sümer takimina madalya ve kupalari Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Bassavcisi Önder Yeniçeri tarafindan verildi.

3. Sümer ise kupa ve madalyalarini 11. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Tamer Karayay ve Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Hidir Ayçiçek’in elinden aldi. Final müsabakasinda 2-1 maglubiyetle 2. olan Yenisehir de madalya ve kupasini Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’ndan aldi.

Turnuvada sampiyon olan Tekkeköy-Gökpinar ise Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun’un elinden aldigi kupayla kutlama yapti.

Ayrica turnuvanin açilis ve final müsabakalarinda görev alan FIFA kokartli hakemler Ümit Öztürk ve Bahattin Simsek ile Murat Tugberk Curbay, Osman Gökhan Bilir ve Cihan Yurdakul’a da plaket verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile