Mahallemde Maç Var Projesinde Çeyrek Final Heyecani Basliyor

Mahallemde Maç Var Projesinde Çeyrek Final Heyecani Basliyor

Denizli’de baslatilan mahalleler arasi futbol turnuvasi, çeyrek final müsabakalariyla devam ediyor. Turnuvanin çeyrek final karsilasmalari 2 Mayis Persembe günü Saraçoglu ve Baskarci statlarinda yapilacak.



Denizli Emniyet Müdürlügü’nün öncülügünde birçok kamu kurumu ve sivil toplum kurulusunun destekledigi "Mahallemde Maç Var" projesi, mahalleler arasinda dostluk ve rekabeti pekistirmek amaciyla düzenleniyor. Ekim 2023’te baslayan hazirliklar sonucu, Ocak 2024’te baslayan müsabakalarda 50 mahalle takimi ve 970 genç sporcu kiyasiya mücadele ediyor. Projenin basinda belirtilen amaçlarindan biri de gençlerin kötü aliskanliklardan uzaklastirilmasi ve sosyal çevrelerini iyilestirmelerine yardimci olmakti. Ayrica, mahalle kültürünün güçlenmesine de önemli katkilarda bulunuyor.

Turnuvanin çeyrek final müsabakalari, 2 Mayis 2024 Persembe günü Denizli’deki Saraçoglu ve Baskarci stadlarinda gerçeklestirilecek. Ilk maç 11.00’de, ikinci maç ise 13.00’te baslayacak. Çeyrek ve yari final karsilasmalarinin tamamlanmasinin ardindan 16 Mayis tarihinde Atatürk Stadyumu’nda büyük final karsilasmasi yapilacak.

Turnuvanin çeyrek final karsilasma programi su sekilde;

Saraçoglu Stadi

Saat 11.00 Cumhuriyet - Akköy/Yukarisamli

Saat 13.00 Tekkeköy/Gökpinar - Goncali/Karakova

Baskarci Stadi

Saat 11.00 Akhan - Yenisehir

Saat 13.00 Sümer - 1200 Evler
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile