'Mahallemde Maç Var' Turnuvasina Katki Sunanlar Ödüllendirildi

'Mahallemde Maç Var' Turnuvasina Katki Sunanlar Ödüllendirildi

Denizli Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen ’Mahallemde Maç Var’ turnuvasina katilan sporcu, antrenör, muhtar, emniyet mensubu ve katki saglayan kurumlara düzenlenen törende ödül ve plaketleri verildi.

Denizli Emniyet Müdürlügü tarafindan gençleri zararli aliskanliklardan uzaklastirmak, mahalleler arasindaki dayanisma ve bir araya gelme duygularini pekistirmek amaciyla Mahallemde Maç Var turnuvasi düzenlendi.

Düzenlenen turnuvanin final müsabakasinin ardindan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi.

Törene, Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Baskani Ahmet Ibanoglu, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, MHP Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, turnuvaya katilan muhtar, antrenör, emniyet mensubu, sporcular, aileleri ve il protokolü katildi.

Turnuvaya katilan 160 sporcuyu antrenör ve komiserleri ile birlikte Çanakkale’ye götüreceklerini ifade eden Denizli emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, “Müsabakamizda oynayan geçlerimizin 200’ün üzerinde yetenekli olanlar kesfedilerek lisans çikartmakta katki saglanmis, Türk futboluna yeni yildiz adaylar kazandirilmistir. Valimizin de uygun görmesiyle çeyrek final oynayan 8 takimimizi, yani 160 ögrencimizi antrenörleri ve komiserleri ile birlikte yine dernegimizin katkilari ile milli suur, kültür ve tarih sehrimiz olan Çanakkale’ye götürmeyi planliyoruz. ’Ben Türk gencinin spor yaparak güçlü olmasini isterim’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün su sözüyle de bitirmek istiyorum, Türk genci saglikli yetisip, spor yaparsa ulusumuzun gelecegi güvence altindadir” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet ettigini vurgulayan Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu da “Bu güzel organizasyonla beraber bütün kötü aliskanliklarimizin ortadan kalktigi, gençlerimizin gelecege umutla baktigi, ben degil biz diyerek mutlu, huzurlu bir ülkede yasama inanciyla hepinizi saygi ile selamliyorum” ifadelerini kullandi.

“Bu projede emegi geçen bütün arkadaslarimizi tebrik ediyorum”

Turnuvanin gençlerin açisindan önemli oldugunu vurgulayan Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun ise “Hem mahalle bilincini güçlendirip gençlerimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmak hem de futbol sevgisinin yayginlastirilmasi amaçlanmistir. Gençlerimizin hem sporla bulusmalari hem de sosyal yönlerinin gelismesi son derece önem arz etmektedir. Hep birlikte gayretle çalismaya devam edecegiz. Bu vesileyle 8 ay gibi bir zaman zarfinda bu projede emegi geçen bütün arkadaslarimizi tebrik ediyorum” seklinde konustu.



Konusmalarin ardindan ilk olarak turnuvaya katilan tüm sporculara madalyalari verildi.

Turnuvanin unutulmaz anlarindan olusan video gösteriminin ardindan müsabakalarda görev alan hakemlere, antrenörlere, mahalle muhtarlarina ve katkida bulunan kamu kurumlari ile firmalara plaketler verildi.

Daha sonra turnuvada derece elde eden 4 takimin sporcularina, antrenörlerine, sorumlu komiserlerine ve muhtarlarina ödülleri verilmesiyle tören sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile