Mahalli İdareler Seçimlerine Doğru

ÇORUM - MHP Çorum İl Başkanı Daşdan, "Milliyetçi Hareket Partisi her seçim çevresinde ve tüm Çorum genelinde kendi adaylarıyla mücadele verecek ve kimseyle herhangi bir ittifak içinde olmayacaktır" dedi.

Daşdan, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi'nin heyecanla iştirak edeceğini belirtti.

Şeçimlere katılmak isteyenlerin yoğun taleplerinin olduğunu, bu durumun MHP'nin başarısının müjdesi olarak yorumlanması gerektiğinin altını çizen Daşdan, şunları kaydetti:

"Şimdiden bu seçimlere katılmak isteyen dava arkadaşlarımızın yoğun talebi başarımızın müjdesi olarak yorumlanmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçimlerde değişik parti ya da partilerle ittifak yapacağıyla ilgili zihinleri bulandırıcı, akılları karıştırıcı maksatlı yalan haberlerin sıklıkla servis edilmesi de korku ve kaygıların eseri olarak okunmalıdır. Şu hususu herkes bilmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi her seçim çevresinde ve tüm Çorum genelinde kendi adaylarıyla mücadele verecek ve kimseyle herhangi bir ittifak içinde olmayacaktır."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile