Mahir Ünal'den önemli açıklamalar

Mahir Ünal'den önemli açıklamalar

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal " Paralel yapıyla mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız diyenler şu anda ne yapıyorlar bir bakın. " dedi.

Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Gündem Özel' programına canlı yayın konuğu olan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal önemli açıklamalarda bulundu.

BAHÇELİ YERLİ VE MİLLİ UNSURLARI TASFİYE ETTİ


Devlet Bahçeli'nin parti içindeki tutumunun MHP'nin tabanında rahatsızlığa neden olduğu ifade eden Mahir Ünal 'Devlet Bahçeli, MHP'nin başına geldiği günden beri MHP'nin içindeki bütün yerli ve milli unsurları tasfiye etti.' dedi.

Ünal sözlerini şöyle sürdürdü;

Özcan Yeniçeri, Mit tırlarıyla ilgili bir açıklama yaptı 'Bu kabul edilemez' diye milli bir duruş sergiledi. Sinan Oğan, Meral Akşener, Mehmet Şandır, Tuğrul Türkeş...

TABANDAKİ RAHATSIZLIK HİSSEDİLİYOR

Tuğrul Türkeş, anayasanın amir hükmünü yerine getirmek adına kendisine yapılan bakanlık teklifini kabul etti ve 'Devlet beyden önemlidir' dedi ve görevi kabul etti. Ama Devlet bey Tuğrul Türkeş'i MHP'den uzaklaştırdı. Geçmişte Sadi Somuncuoğlu'ndan başlayın, Ramiz Ongun'a kadar bir çok milli ve yerli unsuru Devlet Bahçeli, MHP'den tasfiye etti. Devlet Bahçeli maalesef, tabanı yerli ve milli olan bir siyasi partinin tavanı olarak kendi tabanından kopmuştur. Bunun da tabandaki rahatsızlığı hissedilmektedir.



YANINDAYIZ DİYENLER, ŞİMDİ...

İpek-Koza grubuna kayyum atanmasıyla ilgili de konuşan Ünal, koalisyon görüşmeleri esnasında 'paralel yapıyla mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız' diyen CHP ve MHP'nin şu anda farklı bir tavır sergilediğini ifade ederek, şunları söyledi;

Paralel yapıyla mücadelemiz gündeme geldiğinde hem CHP, hem de MHP paralel yapıyla mücadelede alınacak her türlü kararın altına imza atacaklarını söylediler. Şimdi devlet paralel yapıyla mücadele ederken ve bu Fethullahçı terör örgütü bir milli güvenlik sorunu haline gelmişken, bu terör örgütüne operasyon yaparken, bunların para ağlarını, ilişkileri ortaya dökülürken, şimdi 'paralel yapıyla mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız' diyenler şu anda ne yapıyorlar bir bakın.

AK PARTİ'YLE İLGİSİ YOK

Şu anda olanların Ak Parti'yle ilgisi yok. Bunlar yargının tasarrufu. Şu anda bir seçim hükümet var. Bu işle biz ilgilenmiş olsak seçimden önce yapılmasını istemeyiz. Hiç bir siyasi parti seçimden önce muhalefetin böyle bir konsoladisyon içine girmesini istemez. Yargının tasarrufuna müdahale etmemiz söz konusu olamaz.

BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile