Mahmutlar'da Gündüz Bakimevi Ve Kres Projesi Yükseliyor

Mahmutlar'da Gündüz Bakimevi Ve Kres Projesi Yükseliyor

Mahmutlar Mahallesi’nde temeli atilan Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Gündüz Bakimevi ve Kres projesinde çalismalar hizla devam ederken 1. kat tabliye betonu döküm islemi gerçeklesti.

Oba’da yapimi tamamlanmak üzere olan kres projesinin ardindan Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilmesi için geçtigimiz günlerde temeli atilan yeni proje hizla yükseliyor. Zemin katinda betonarme isleri tamamlanan Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Gündüz Bakimevi ve Kres projesinde 1. kat tabliye betonu döküm islemi de gerçeklestirildi.

2 bin 800 metrekare insaat alanina sahip zemin kat, 1. ve 2. kat olarak düsünülen proje de kütle olarak dairesel bir tasarim tercih edildi. Ana kütleye giris yolun trafik açisindan en kontrollü kismindan düsünülürken 160 çocuk kapasitesine göre tasarlanan projede tüm etkinlik odalari günes isigini direk alacak sekilde tasarlandi.

Projede çocuklar için yok yok

Kres ve Bakimevinde etkinlik siniflari direk 500 metrekare olan bahçeye açilacak sekilde tasarlandi. Ayrica bahçe içerisinde 200 metrekarelik tarim ve çesitli doga arastirmalari için kullanilabilecek alan da var. Idari birimler, 6 adet etkinlik odasi ve etkinlik alaninin oldugu proje de 1. katta yemekhane, 2 adet etkinlik odasi, 2 adet uyku odasi ve satranç odasi yer alirken, 2. katta cep sinemasi, müzik odasi, kütüphane, oyun odasi, etkinlik alani bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile