Mahsum Altunkaya DEIK Yönetim Kurulu Üyeligine Seçildi

Mahsum Altunkaya DEIK Yönetim Kurulu Üyeligine Seçildi

Altunkaya Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla gerçeklestirilen 37. Dis Ekonomik Iliskiler Kurulu (DEIK) Olagan Seçimli Genel Kurulu ve Ustalara Saygi Ödül Töreninde DEIK Yönetim Kurulu üyeligine seçildi.

Üretimi, yatirimlari, istihdam ve ihracatiyla ülke ekonomisine büyük katkilar saglayan Altunkaya Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya Dis Ekonomik Iliskiler Kurulu (DEIK) Yönetim Kurulu üyeligine seçildi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla Lütfi Kirdar Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilen 37. Dis Ekonomik Iliskiler Kurulu (DEIK) Olagan Seçimli Genel Kurulu ve Ustalara Saygi Ödül Töreni’nde yapilan seçimde Nail Olpak yeniden yönetim kurulu baskanligina seçilirken, Mahsum Altunkaya’da yönetim kurulu üyeligine seçildi. Türk is ve sanayi dünyasinin önde gelen isimlerinin yer aldigi yönetim kuruluna Altunkaya’nin da seçilmesi bölge sanayici ve is dünyasi tarafindan sevinçle karsilandi. Lütfi Kirdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen genel kurula T.C. Ticaret Bakani Prof. Dr. Ömer Bolat, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani ve ayni zamanda Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, DEIK Baskani Nail Olpak, Istanbul Sanayi Odasi (ISO) Yönetim Kurulu Baskani Erdal Bahçivan ve Istanbul Ticaret Odasi (ITO) Yönetim Kurulu Baskani Sekib Avdagiç katildi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve kongreye katilan protokol üyeleri DEIK Yönetim Kurulu üyeligine seçilen Mahsum Altunkaya’yi kutlayarak yeni görevinde basarilar diledi.

Benim için onurlu bir görev

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla Lütfü Kirdar Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilen 37. Dis Ekonomik Iliskiler Kurulu (DEIK) Olagan Seçimli Genel Kurulu ve Ustalara Saygi Ödül Töreninde DEIK Yönetim Kurulu üyeligine seçilen Mahsum Altunkaya, böyle bir göreve seçilmenin kendisi için büyük bir onur kaynagi oldugunu önceki dönemlerde oldugu gibi ülke ekonomisinin gelismesi ve kalkinmasi için gerekli her türlü çalismayi yapmaya devam edecegini ifade ederek, Türkiye’nin uluslararasi pazarlarda daha etkin olabilmesi yönündeki çalismalarinda içerisinde yer almaya devam edecegini sözlerine ekleyerek kendisine destek veren DEIK üyelerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile