Makam Odasinda Bir Ilk

Makam Odasinda Bir Ilk

Usak Belediye Baskani Özkan Yalim; halk gününde kendisini ziyarete gelen genç çifti kirmayarak nisan yüzüklerini takti. Neseli anlarin yasandigi makam odasinda gerçeklesen nisan töreninde Baskan Yalim genç çifte mutluluklar dileyerek onlari tebrik etti.



Her hafta Persembe günleri makam odasinin kapisini açan ve vatandaslari makaminda agirlayan Baskan Yalim; aksamüstü kendisini ziyarete gelen Sude Coskun ve Nurettin Sagdemir çiftinin en mutlu günlerinden birine sahitlik etti. Baskan Yalim’i Mayis ayinda yapilacak dügün törenlerine davet eden genç çift, ayni zamanda nisan yüzüklerinin Baskan Yalim tarafindan takilmasindan mutluluk duyacaklarini söyledi.

Bunun üzerine onlari kirmayan ve mutluluklarina ortak olmaktan zevk duyacagini ifade eden Baskan Yalim, çiftin yanlarinda getirdikleri nisan yüzüklerini parmaklarina takarak kurdelelerini kesti.

Vatandaslarin her zaman yanindayiz

Alkislar arasinda yüzlerin güldügü makam odasinda genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Baskan Yalim, ilk defa bir belediye baskaninin makam odasinda yüzük töreni gerçeklestirdigini hatirlatti. Baskan Yalim genç çiftin dügünlerine de katilmaktan mutluluk duyacagini, vatandaslarin her aninda onlarin yanlarinda olduklarini ifade etti.

Çiftin yakinlari ve makamda bulunan diger vatandaslar da genç çifte tebriklerini ve iyi dileklerini sundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile