Makaslayan Tir Çay Ocagina Daldi Açiklamasi 4 Yarali

Makaslayan Tir Çay Ocagina Daldi Açiklamasi 4 Yarali

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde makaslayan tirin çay ocagina daldigi kazada 4 kisi yaralandi. Kazanin siddetiyle çay ocaginin yani sira, ayakkabi dükkani ve depo olarak kullanilan alanda hasar olustu.

Kaza, Yenidogan Mahallesi D-100 karayolu Istanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.K. idaresindeki 34 BZ 5300 plakali tir, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde makaslayarak çay ocagina daldi. O esnada çay ocaginda oturan S.A., E.M., K.B. ve M.C. çarpmanin siddetiyle yaralandi. Kazayi gören vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulundu. Ihbar üzerinde adrese itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekiplerince 4 yarali çay ocagindan çikartilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan 4 yarali çevre hastanelere sevk edildi. Kazayi yara almadan atlatan tir sürücüsü Ö.K. ise ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü. Öte yandan, çay ocaginin sol tarafinda bulunan ayakkabi dükkani ile sag tarafindaki depo olarak kullanilan alanda hasar olustu.

Kaza sebebiyle D-100 karayolunun Istanbul istikametinde araç yogunlugu olustu. Polis ekiplerince trafikte kontrollü geçisler saglanirken, tiri kaldirma çalismalari sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile