MAKSİFED'de Bahadır Özgün Dönemi Başladı

MAKSİFED'de Bahadır Özgün Dönemi Başladı

Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu'nun (MAKSİFED) Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Seçime tek aday olarak giren Bahadır Özgün oy birliğiyle yeni başkan seçildi. Kültürkpark'ta bulunan BUSİAD binasında gerçekleşen genel kurula işadamları, yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bir önceki dönemin Başkanı Günay Baylan'ın okuduğu faliyet raporunun ardından 2011 yılı gelir ve gider tablosu açıklandı. Yapılan açık oylamada ise tek liste olarak seçime giren Bahadır Özgün, oy birliğiyle MAKSİFED'in yeni başkanı seçildi. Bahadır Özgün yeni görevini Günal Baylan'ın elinden devraldı.

Önceki başkanların bıraktığı emaneti çok daha ileriye götürmek gayreti içinde olacaklarını ifade eden Bahadır Özgün, "MAKSİFED bölgemizde güçlü derneklerden oluşan bir federasyon. Bu federasyonun başkanlık gibi önemli bir görevi ben ve yönetim kurulumuza emanet edildi. Zor bir görevi teslim aldık. Şimdi bu görevi yürütmeye çalışacağız" dedi.

Genel kurulun ardından yeni başkan Bahadır Özgün tebrikleri kabul etti.

Bahadır Özgün başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer alıyor, "Hakan Öztürk, Günal Baylan, Nurullah Altınsoy, Onur Sürmeli, Emre Varlık, Ezel Seydanlı, Abidin İzmirli, Ahmet Aydın Akyol, Ayşe Hepgüler Bilgen, Hülya Gedik "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile