Makukula ve Panteliç'ten vazgeçen Trabzonspor, Brezilya, İngiltere ve Sıbristan'dan 3 oyuncuyla görüşüyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Makukula ve Panteliç'in transferlerinin gerçekleşmediğini, Brezilya, İngiltere ve Sıbristan'dan 3 oyuncuyla gö

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Makukula ve Panteliç'in transferlerinin gerçekleşmediğini, Brezilya, İngiltere ve Sıbristan'dan 3 oyuncuyla görüştüklerini belirtti.

Şener, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yar alın açıklamasında, transfer çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Bir süredir temaslarda bulundukları Makukula ve Panteliç'in transferinin gerçekleşmediğini kaydeden Şener, "Makukula Trabzonspor'a gelmeyi çok istedi. Fakat orada şöyle bir üçgen var, onu çözemedik. Kulüp menajer bir bölüm, kulübün menajeri Makukula'nın menajeri ile kulüp başka bölüm. Dolayısıyla fiyatın biri başka çıkıyor, diğeri başka. Ciddi ciddi resmi tekliflerde bulunmamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Konu bu aşamaya gelmişken çok da uzatmamızın anlamı yoktu. Sırp Panteliç de ünlü bir futbolcu. Ama çok takım değiştirmiş. Onun daha değişik menajer tipi vardı. En sonunda fiyatı biraz daha düşürme yoluna gittiler. Son olarak bildirdikleri fiyat uydurma bir fiyattı. Bu da kalsın dedik." ifadelerini kullandı.

Şu anda 3 yabancı futboluyla görüşme halinde olduklarını bildiren Şener, bu oyuncularla ilgili de şu bilgileri verdi: "Bunlardan biri Brezilyalı, biri İngiliz, biri Sırp. Yarın diğer yönetici arkadaşlarımız da Hollanda kampına geliyor. Brezilya'daki bulanan yardımcı antrenörlerimiz de geliyor. Burada karar vereceğiz. Görüştüğümüz oyuncuların fiyatları daha uygun. Karşımızda daha ciddi adamlar var. Bunların biri Türkiye'ye çok gelmek istiyor. Üçü de tanınmış milli oyuncular. Brezilya'daki ümit milli."

Başkan Şener, golcü transferini Hollanda kampına yetiştirmek istediklerini dile getirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile