Malatya Belediyesi'nden Basına İftar

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Şehrin her tarafı şantiye görünümündedir

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Şehrin her tarafı şantiye görünümündedir. Bir takım rahatsızlıkları oluyor. Ulaşımda yaşanan aksaklıklar ve toz gibi sıkıntılar meydana geliyor. Rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan anlayış göstermelerini bekliyoruz" dedi.
Dedekorkut Parkı'nda medya mensuplarına Malatya Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Ramazan, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı mübarek aydır. Belediye olarak Ramazan ayında bir takım etkinlikler yapıyoruz. Ramazan iftar çadırı var. Dağıttığımız kuru gıda yardımları var. Aspuzu Geceleri adı altında Abdullah Gül Parkı'nda bir takım etkinlikler yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarına birer gece vererek, kendilerini tanıtmaları açısından ve
etkinliklerinin kamuoyunun bilmeleri adına faaliyetler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
"Şehrin her tarafı şantiye görünümündedir. Bir takım rahatsızlıkları oluyor. Ulaşım'da yaşanan aksaklıklar ve toz gibi sıkıntılar meydana geliyor. Rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan anlayış göstermelerini bekliyoruz" diyen Başkan Çakır, iftar yemeğine geniş katılımdan dolayı teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile