Malatya'da Alt Ve Üst Yapi Çalismalarina Siki Takip

Malatya'da Alt Ve Üst Yapi Çalismalarina Siki Takip

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Darende Ilçesi Ayvali Mahallesinde yapilan altyapi ve üstyapi çalismalarini yerinde inceledi.

Inceleme gezisine Darende Belediye Baskani Isa Özkan, MASKI Genel Müdürü Mehmet Mert, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Latif Okyay, Daire Baskanlari ile ilgili sube müdürleri eslik etti.

Mahallelerine yapilan hizmetlerden dolayi tesekkür eden Darende Ayvali Mahallesi Muhtari Hamit Özdemir, ”Yapilan hizmetlerden dolayi emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Allah islerini rast getirsin. 20 yil aradan sonra mahallemiz yeni bir hizmet gördük” dedi.

Hizmetlerin hayirli olmasi temennisinde bulunan Darende Belediye Baskani Isa Özkan, “Yapilan hizmetlerin Ayvali Mahallemize, sehrimize ve insanlarimiza hayirli olmasini temenni ediyorum. Büyüksehir Belediye Baskanima ve emegi geçenlere cani gönülden tesekkür ediyorum. Ayvali Mahallemizde gerçekten güzel hizmetler yapildi. Parke tasi olarak daha önceden yapilan yollarin sicak asfalt ile kaplanmasi ve sökülen parke taslarinin da ara yollarda degerlendirilmesi Ayvali Mahallemizin güzel bir görünüme kavusturdu. Ayvali Mahallemiz gerek altyapida olsun gerekse üstyapida olsun hizmete kavusmustur. Ayvali Mahallemiz daha güzel hizmetlere layik. Emek çeken basta Belediye Baskanimiz olmak üzere herkese bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

Ayvali Mahalle sakinlerinin sicak, gönülden ve coskuyla karsilamalarindan dolayi tesekkür eden Baskan Gürkan ise “Ayvali Mahallemiz bizim için önemli bir mahalle. Geçmis dönemde Belediye olan ve daha sonra mahalle hüviyeti alan mahallemiz hizmetlerde zaman zaman aksamalarla karsilasmis. Ilgili arkadaslarimiz gerek altyapi su ve kanalizasyon hizmetlerinde olsun gerek Yol ve Asfalt çalismalarinda gerekse de Sosyal ve Kültür alanda hizmetler gerçeklestirdik. Ayvali Mahallesindeki hemserilerimizin magdur edilmemesi, istek ve taleplerinin kendilerine hizmet olarak yansitilmasi noktasinda arkadaslarimiza gerekli çalismalari yapmalari gerektigini ifade ettik. Ayvali Mahallemizin altyapisi, üstyapisi yapilmis durumda. Eksik olan hizmetler ile ilgili olarak da arkadaslarimiz gerekli çalismalari yapmakta ve kisa süre içerisinde eksik olan hizmetlerinde tamamlanmasi noktasinda çalismalar yürütülmekte. Yapilan hizmetlerin Ayvali Mahallesi sakinlerine hayirli, ugurlu olmasini temenni ediyorum. Allah daha güzel zamanlarda daha güzel hizmetlere sizleri kavustursun” seklinde konustu.

Ayvali Mahallesinde olmaktan büyük bir mutluluk duydugunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, “Ayvali Mahallemize vermis oldugumuz sözlerin tutmanin mutlulugunu yasiyoruz. Mahallemizin su problemleri çözüldü, kanalizasyon problemleri çözüldü yollar sicak asfaltla çok güzel bir görünüm kazandi. Bu hizmetler için Büyüksehir Belediye Baskanimiza, MASKI Genel Müdürümüze tesekkür ediyoruz. Bir bütün halinde Ayvali Mahallesini daha modern ve daha yasanilir bir mahalleye dönüstürüldügünü görmenin mutlulugunu yasiyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz sadece Ayvali Mahallesinde degil Darende’nin muhtelif mahallelerinde ve 13 ilçemizin tamami ile Malatya merkez olmak üzere sorumluluk tasiyan ve hizmetleri yerine getirmekte. Yillara yayilmis olan problemlerin çözümü noktasinda atmis oldugu adimlar içinde Baskanimiza ayrica tesekkür ediyorum. Hizmetler Ayvali Mahallemiz için hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile