Malatya'da Başkan Çakır'a Ziyaretler

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve MÜSİAD ABD Başkanı Murat Güzel, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mürsel Turbay'ın ziyareti sırasında, Memur-Sen Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Hanifi Acar da hazır bulundu.
Çakır, Türkiye'de sendikal anlayışın değiştiğini belirterek, "Eskiden çatışmacı bir sendikal anlayış vardı. Sendikacılar siyaset yapmaktan işlerini yapamıyorlardı. Bu anlayış değişti. Bizler hizmet için buradayız. Bütün çalışanlarımızın hakkını korumak görevimiz. Bu durum çalışanlarımızı motive ediyor, daha çok hizmet üretiyoruz" ifadesini kullandı.
Mürsel Turbay da Malatya Büyükşehir Belediyesinde çok sayıda üyeleri olduğunu ifade ederek, belediyeyle güzel çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

Turbay, Çakır'a fincan takımı, Çakır ise Turbay'a kayısı kristali plaketi hediye etti.
Çakır, MÜSİAD'ın ziyaretindeyse, iş adamlarının yurt dışında ülkeleri için bir araya gelmelerinin çok önemli olduğunu belirtti.

Çakır'ı yeniden seçilmesinden dolayı kutlayan Murat Güzel ise "Malatyamızı büyükşehir olarak görmek bizleri son derece mutlu etti. Her geldiğimizde Malatya'nın ciddi şekilde değiştiğini görüyoruz. Başkanımızın çok daha güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Vizyonu ve yaptığı işler ortada. Biz de Amerika'da Türk iş adamlarını bir araya getirerek ülkemize faydalı hizmetler üretmeyi amaçlıyoruz" açıklamasında bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile