Malatya'da Diksiyon Kursu'na Katılanlar Belgelerini Törenle Aldı

Malatya Kent Konseyi İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu ve Kadın Meclisi işbirliği ile Kadın Meclisi üyelerine yönelik verilen diksiyon kursunu tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi

  Malatya Kent Konseyi İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu ve Kadın Meclisi işbirliği ile Kadın Meclisi üyelerine yönelik verilen diksiyon kursunu tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi .
Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu ' nda yapılan programa , Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar , Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu , , İletişim Paylaşım Çalışma Grubu Temsilcisi Rukiye Özmarasalı ve kursiyerler katıldı .
Nazire Dirikolu , eğitim alanında da kadınlara yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek , İletişim Paylaşım Çalışma Grubu Temsilcisi Rukiye Özmarasalı ' ya vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti .
Diksiyonun güzel konuşma sanatı olduğunu belirten Rukiye Özmarasalı , evde , okulda tüm yaşam alanında insanların kendilerini daha net ifade edebilme ve anlatma isteği duyduklarını belirterek , " Duygu ve düşüncelerimizi dışa yansıtırken iletişim eksikleri yaşamamak amacıyla diksiyon derslerine ihtiyaç duyulmaktadır " dedi .
Tatlı dille konuşan kişinin tüm zorlukları kolaylıkla aşabileceğini vurgulayan Özmarasalı , kendini tam ifade edemeyen kişinin iletişim alanında ciddi sorunlar yaşayabileceğini bu nedenle güzel konuşmanın çok önemli olduğunu dile getirdi .
Programın sonunda Kadın Meclisi üyeleri katılım belgelerini alırken , Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu tarafından da Rukiye Özmarasalı ' ya plaket takdim edildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile