Malatya'da Gençlik Haftasi Kutlamalari Basladi

Malatya'da Gençlik Haftasi Kutlamalari Basladi

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile gençlik haftasi kutlamalari Malatya’da çelenk sunumu ile basladi.

15-21 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Gençlik Haftasi etkinlikleri Kernek Meydani’ndan Kanalboyu Atatürk Aniti’na kortej yürüyüsü ile basladi.

Yürüyüsün ardindan Malatya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Atatürk Aniti’na çelenk sunumu gerçeklestirildi.

Kutlama programi daha sonra çesitli etkinliklerle devam etti. Vali Ersin Yazici’nin katilimi ile gerçeklesen açilista, gençlik merkezlerinin stantlari hafta boyunca Malatyalilari agirlayacak. Programda 2. Ordu Bando Konserinin yani sira ögrencilerin birçok gösterisi de gerçeklestirildi.

Burada konusan Malatya Gençlik ve Spor Il Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Gençlik Haftasi boyunca yapilacak olan sportif müsabakalar, gençlik merkezlerimizde etkinlikler, konserler ve sergiler ile sölen havasinda kutlamalarin sürecegini söyledi.

Gençlik Haftasi’nda her yil oldugu gibi bu yilda birbirinden farkli ve egitici, eglenceli sportif ve kültürel etkinliklerin yer alacagini dile getiren Kayhan, “Sevgili gençler, sporda, sanatta, bilimde, teknolojide, ekonomide, ahlakta ve insanlikta örnek bir toplum olma hedefimize ulasmak için her kosulda yilmadan yolumuza devam etmeliyiz. Spora sürekli yatirim yapan bir devletimiz, Cumhurbaskanimiz, Bakanligimiz ve Bakanimiz var. Malatya’mizda son yillarda büyük yurt ve spor tesisleri yapildi, gençlik merkezleri yapildi. Bu anlamda Cumhurbaskanimiza, bakanimiza, bakanligimiza, siz degerli gençlerimizin spora, sanata, kültüre ulasmasina katkilarindan dolayi tesekkür ederim. Gençlige hizmet etmek adina yapilan bu tesisler sizlerle daha da anlam kazanacak” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile