Malatya'da Is Yerine Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Yarali

Malatya'da Is Yerine Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Yarali

Malatya’nin Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahli saldiri düzenlendi. Saldirida bir kisi yaralanirken, 61 ayri suç kaydi bulunan ve olay sonrasi kaçan zanli ormanlik alanda yakalanarak gözaltina alindi.



Olay, 21.30 siralarinda Battalgazi ilçesi Haniminçiftligi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Siraselviler sokak üzerinde faaliyet gösteren Z.B.’ye (31) ait is yerine özel araci ile gelen A.Ç. (28) tabanca ile Z.B.’ye ates açti. Açilan ates sonucu sol bacagina kursun isabet eden sahis yaralanirken, zanli kaçarak bölgeden uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine polis ile saglik ekipleri sevk edilirken, yarali sahis Turgut Özal Tip Merkezi’ne kaldirildi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler 1 adet bos kovan bulurken, kaçan zanli ikametine yakin bir bölgedeki ormanlik alanda sikistirildi. Yaklasik 30 dakika süren bir çalisma sonrasi suç aleti ile birlikte yakalanan A.Ç.’nin “Basit Yaralama Suçundan” 5 Yil 10 ay 55 gün kesinlesmis hapis cezasi da bulundugu belirlendi.

Olayla ilgili baslatilan tahkikat sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile