Malatya'da Kentsel Dönüsüm Baskanligi'ndan Büyük Firsat

Malatya'da Kentsel Dönüsüm Baskanligi'ndan Büyük Firsat

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Kentsel Dönüsüm Baskanligi, Malatya’da 219 muhtelif arsayi yatirim yapmak isteyenler için avantajli sartlarla satisa çikariyor.

Malatya’daki 219 arsa yüzde 25’i pesin, 24 ay vadeyle satisa çikacak. Bakanlik, pesin ödemelerde ise yüzde 20 indirim avantaji ile yatirim yapmak isteyenler için büyük bir firsat sunuyor. 2 Mayis Persembe günü saat 10.30’da yapilacak müzayedelere online katilim da saglanabilecek.

Malatya’da büyük firsat

Konut ve ticaret alani niteligindeki 219 muhtelif arsa için alicilar gün sayarken Malatya’daki arsalar için basvurular basladi.

Açik artirma 2 Mayis Persembe günü saat 10.30’da yapilacak. Ankara Çankaya’da bulunan Holiday Inn Hotel ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Salonunda yapilacak artirmaya ayrica www.emlakmuzayede.com.tr internet adresinden de canli olarak teklif verilebilecek.

Malatya’dan açik arttirmayi bekleyen vatandaslar ise özellikle deprem sonrasi bu sekilde arsalarin satilmasindan memnun olduklarini belirterek açik arttirmaya katilacaklarini söylediler. Özellikle Malatya’da deprem sonrasi müstakil evlerin daha güvenli oldugu görüsünü savunan vatandaslar, bu nedenle Emlak Müzayede tarafindan açik arttirma ile satilacak olan arsalarin avantajli oldugunu söylediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile