Malatya'da Sarkici Gülsen'e Sert Tepki

Malatya'da Sarkici Gülsen'e Sert Tepki

Sarkici Gülsen’in, bir konseri sirasinda sahneden Imam Hatipli Lisesi mezunlarini hedef alarak yaptigi konusmaya bir tepki de Malatya’dan geldi.

Kent merkezi Soykan Parki’nda düzenlenen basin açiklamasinda konusan Abdurrahman Taskesen, Sarkici Gülsen’in, bir konseri sirasinda sahneden Imam Hatipli Lisesi mezunlarini hedef alarak yaptigi konusmaya tepki gösterdi.

Kentte faaliyet gösteren bir çok STK temsilcisinin de katildigi programda konusan Taskesen, Imam Hatip Okullari’nin Türkiye’nin gelismesine katki sunan, milli birlik ve beraberligi önceleyen, toplumda sevgi, saygi ve hosgörü ikliminin olusmasina ciddi katkilari olan egitim kurumlari oldugunu belirterek, “Imam Hatip Okullari kuruldugu günden itibaren milletimizin yogun teveccühüne mazhar olmus, milletine, devletine ve vatanina askla hizmet eden nesiller yetistirmistir. Imam Hatip okullarinda yetisen milyonlarca genç bugün egitimden kültüre, spordan sanata, siyasetten teknolojiye kadar her alanda gögsümüzü kabartan çalismalara ve basarilara imza atmaktadir“ dedi.

Imam Hatip Okullari’nin ögrencisi, ögretmeni ve müfredati ile bu ü Milli Egitim sisteminin bir parçasi oldugunu hatirlatan Taskesen, ”Egitim sistemimiz içinde farkli kademelerde birçok farkli okul türü vardir ve Imam Hatip Okullari da bu okullardan biridir. Imam Hatip Okullarinin mezunlari ve mensuplari olarak farkli okul türlerine ve bu okullarda okuyan ögrencilerimize yönelik her türlü ayristirici yaklasimi çirkin ve tehlikeli görüyoruz“ ifadelerini kullandi.

Imam Hatip Okullari’nin her türlü siyasi ve ideolojik tartismalarin disinda kalarak basarilariyla gündem olacagini aktaran Taskesen, ”Gülsen isimli bir sahsin konser sirasinda Imam Hatip okullarina, bu okullarda okuyan ögrenci ve ögretmenlere yönelik çirkin itham ve iftiralarda bulunmasi toplumu alenen kin ve düsmanliga sevk etmektir. Imam Hatip Okullarinin mensuplarina ve mezunlarina ayni zamanda toplumun tamamina saygisizliktir. Bu çirkin ithami ve iftirayi söz konusu sahsin kendisine aynen iade ediyoruz. Imam Hatip okullarina ve mensuplarina yönelik bu saygisizligindan dolayi kendisini siddetle kiniyoruz. cumhuriyet savciliklarina söz konusu sahis hakkinda hukuki islem yapilmasi için suç duyurusunda bulunacak, sikayetçi olacagiz“ diye konustu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile