Malatya’da Yaşam ve Spor Merkezi’nin Temeli Atılıyor

Malatya’da Yaşam ve Spor Merkezi’nin Temeli Atılıyor

Malatya Belediyesi tarafından uzun bir süreden beri üzerinde çalışılan ve geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Yaşam ve Spor Merkezi’nin temeli 23 Mart'ta atılıyor.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, temeli atılacak olan Yaşam ve Spor Merkezi sayesinde Malatya’nın sportif anlamda da önemli bir tesis kazanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2.5 yılda bitirilmesi planlanan ve 11 milyon liraya mal olacak olan Yaşam ve Spor Merkezi Temel Atma Töreni’ne bütün vatandaşları davet etti.

Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Hava Lojmanları kavşağı yanındaki Şeker arazisi üzerinde 50 dönümlük alana yapılacak olan Yaşam ve Spor Merkezi’nin temel atma töreni 23 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da düzenlenecek.

Özellikle sportif alanda yaşam standartlarını yükseltecek bir proje olan Yaşam ve Spor Merkezi içerisinde önemli aktivite merkezleri bulunuyor. 16 bin 500 m2’si kapalı, 30 dönümü de açık olmak üzere 50 dönüme yakın bir alan üzerinde yapılacak olan Yaşam ve Spor Merkezi projesi içerisinde, 2 adet yarı olimpik havuz, çocuk yüzme havuzları, sauna, hamam, masa tenisi, bilardo ve fitness salonları, futbol, basketbol, hentbol ve voleybol sahaları, kafeterya, alışveriş mekanları ile açık ve kapalı otopark alanları yer alıyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile