Malatya'da 'Yayalar Için 5 Adimda Güvenli Trafik' Tanitimi Yapildi

Malatya'da 'Yayalar Için 5 Adimda Güvenli Trafik' Tanitimi Yapildi

Malatya’da Karayolu Trafik Haftasi dolayisiyla “Yayalar için 5 Adimda Güvenli Trafik” kampanyasinin tanitimi yapildi. Vali Vekili Mustafa Sahin, “Amacimiz trafik kurallarina uyulmasi yönünde vatandasimizin dikkatini çekmek” dedi.

Malatya Park AVM önünde yapilan trafik uygulamasiyla hem yayalar hem de araç sürücüleri bilgilendirildi. Malatya Vali Vekili Mustafa Sahin beraberinde, Il Jandarma Komutani Erdem Altin, Il Emniyet Müdürü Vekili Ibrahim Altuntas ile birlikte çocuklara ve sürücülere kampanya hakkinda bilgi vererek, brosür dagitti.

Trafikte ‘Yayalar için 5 Adimda Güvenli Trafik’ kampanyasi ile ilgili açiklamalarda bulunan Vali Vekili Mustafa Sahin, “Gerek bugün gerekse önümüzdeki haftadan itibaren bir takim etkinlikler yapiyoruz. Amacimiz trafik kurallarina uyulmasi yönünde vatandasimiza dikkat çekmek. Çocuklarimizla beraber yapmis oldugumuz etkinlikte trafik güvenliginin saglanmasi, sürücülerin dikkat etmesi, yollarin saglikli hale getirilmesi gibi konularla ilgili Iç Isleri Bakanligi’nin talimatlari geregi biz de yerelde valilik olarak bazi çalismalari baslattik. Amacimiz saglikli bir trafik düzenin saglanmasi mala da cana da zarar gelmemesi. Bütün vatandaslarimizi trafik kurallarina uymaya davet ediyorum” diye konustu.

Bu arada, tören sirasinda jandarma görevlisinin, agziyla düdük sesi çikarmasi ise ilgi odagi oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile