Malatya’dan Suriye’ye 4 Tır Gıda Yardımı

Malatya’dan Suriye’ye 4 Tır Gıda Yardımı

İyilik-Der Malatya Temsilciliği tarafından Suriye’ye gönderilmek üzere başlatılan gıda kampanyasında 4 TIR dolusu malzeme gönderildi.


Malatya Belediyesinin yanındaki boş alanda düzenlenen törene, AK Parti Malatya AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat da katıldı.

Törende konuşan İyilik-Der Malatya Temsilcisi Veysel Ayaz, kampanyayı 15 gün önce “Suriye’de çocuklar açlıktan ölmesin” adı altında kampanya düzenlediklerini ve 4 TIR yardım topladıklarını, yardımların gıda ağırlıklı olduğunu söyleyerek, destek çıkanlara teşekkür etti

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, “Mutlaka yanı başımızdaki yangın bizi de ilgilendiriyor. Suriye’de yaşananlar bizim içinde bir trajedi. Yardım kampanyasına destek veren bütün hemşirelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Suriye’de zulme uğrayan, yalnızlaştırmaya çalışılan, açlık ve sefalete, soğuğa terk edilen oradaki mazlumların imdadına koşan İyilik-Der’e ben hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. İyilik-Der sadece Türkiye’de yaşayan mazlumların sesi olmadı, dünyanın neresinde olursa olsun her tarafa yardım götürmeye çalışıyorlar. İyilik-der yöneticilerine ve duyarlılık gösteren Malatyalılara teşekkür ediyorum. Bu yardım ne ilk nede son olacak. Buna benzer yardımlar devam edecek” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 4 TIR Malatya’dan uğurlandı. İyilik-Der’in organizasyonunda toplanan yardım TIR'larının Gaziantep'te bir araya gelerek toplu halde Öncüpınar Sınır Kapısı’nda Suriyelilere teslim edilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile