Malatya Dis Hekimleri Odasi'nda Miraç Inanmaz Güven Tazeledi

Malatya Dis Hekimleri Odasi'nda Miraç Inanmaz Güven Tazeledi

Malatya Dis Hekimleri Odasi’nin 19. Olagan Genel Kurulunda baskanliga yeniden Miraçhan Inanmaz seçilerek güven tazeledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi 15 Temmuz meclis salonunda gerçeklesen ve tek liste halinde gidilen genel kurulda mevcut baskan Miraç Inanmaz yeniden göreve seçildi. Kongre sonrasi bir konusma yapan Inanmaz, yeni dönemin tüm meslektaslarina hayirlar getirmesini dileyerek katilan üyelere tesekkür etti.

Oda olarak buruk bir seçim geçirdiklerini belirten Inanmaz, 6 Subat 2023’te yasanan asrin felaketinde Malatya’da birçok dis hekiminin iç yerlerini kaybettigini söyledi.

Zorluga ragmen dis hekimlerinin Malatya’yi terk etmeyerek kentte kaldiginin da altini çizen Inanmaz, “O süreçte sehirde kalarak memleketlerini terk etmeyen dis hekimlerimize cani gönülden tesekkür ediyorum. Suanda birçogu konteyner isyerlerinde hizmet vermeye devam ediyor. Bizler de oda olarak üyelerimizin biran önce yeni isyerlerine tasinmasi adina sürecin yakin takipçisi olacagiz” dedi.



Konusmasinda Malatya TSO Baskani Oguzhan Sadikoglu ve Meclis Baskani Hakan Er’e de meclis salonunu genel kurul yapilmasi adina kendilerine tahsis ettikleri için minnettar olduklarini ifade eden Baskan Inanmaz, insan sagliginda önemli bir yer tutan dis sagligi noktasinda oda olarak bundan sonra da çalismalarina ara vermeden devam edeceklerinin altini çizdi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde Baskanliga Miraç Inanmaz yeniden seçilirken 19. dönem Malatya Dis Hekimleri Odasi yönetimi ise su isimlerden olustu, “Miraçhan Inanmaz, Mikail Yanik, Ozan Orun, Bilal Turgut ve Gökhan Öztürk”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile