Malatya Emniyet Müdürü Aygün, Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, şehit aileleriyle bir araya geldi. Darende'de de Polis Hatıra Ormanı'na öğrenciler ve emniyet mensupları fidan dikti.

Aygün, Polisevi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, baş tacı olarak nitelendirdiği şehit ailelerinin kendileri için çok önemli bir yeri bulunduğunu söyledi.

Konuşması sırasında heyecanlanan Aygün, heyecanının mazur görünmesini istedi. Şehit aileleriyle birlikte olunca heyecanlanmamanın mümkün olmadığını ifade eden Aygün, ''Malatya bir yana, bu evlatlarımızın aileleri bir yana'' dedi.

Kapısının her zaman şehit ailelerine açık olduğunu vurgulayan Aygün, şehit aileleri bir sorun yaşadığında mutlaka kendisine iletmelerini istedi. Aygün, daha sonra eşi Seyyide Aygün ile şehit ailelerinin sorunlarını dinledi.

-Polis Hatıra Ormanı'na öğrenciler fidan dikti-

Öte yandan, etkinlikler kapsamında Malatya'nın Darende ilçesindeki Nadir ile Hasan Başer ilköğretim okullarındaki idareci, öğretmen ve öğrenciler polislerle birlikte polis hatıra ormanına fidan dikti.

Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, geçtiğimiz yıl yeni oluşturdukları ormana öğrencilerle fidan dikerek, yeşil alanları çoğaltmaya kararlı olduklarını söyledi.

Öğrencilerle ormanlarını zenginleştirdiklerini ifade eden Köken, öğrencilere seslenerek, ''Darende'nin geleceği olan sizler sürekli buralarda olacaksınız. İleride bu diktiğiniz fidanlar büyüdüğünde belki de gölgesinde serinleyeceksiniz. İlçemizin güzelleşmesi adına bu tür çalışmaları herkesin yapması lazım. Hepinize Polis Haftasında bizlerin yanında yer alarak böylesine güzel bir etkinliğe destek verdiğiniz için teşekkür ederim'' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile