Malatya Girisim Gurubu'ndan Birlik Ve Beraberlik Bulusmasi

Malatya Girisim Gurubu'ndan Birlik Ve Beraberlik Bulusmasi

Asrin felaketinde Malatyalilarin yaninda olan Malatya Girisim Gurubu tarafindan verilen birlik ve beraberlik bulusmasinda konusan Yönetim Kurulu Baskani Adnan Basdemir, “Bu Sehri el birligi ile daha güzel olacak” dedi.

6 Subat depreminin ardindan Malatya Girisim Gurubu bünyesindeki kurumlar depremzedelerin yaralarinin sarilmasi adina büyük çaba sarf etti. Girisim Gurubu ortaklari depremzedelerin barinmasi adina yapilan projelere tam destek verirken, otel ve AVM’de bu süreçte depremzedelerin barinma ve diger ihtiyaçlari noktasinda önemli bir noktada yer aldi.

Hayatin normallesmesi adina adimlar atilmaya devam ederken Malatya Girisim Gurubu tarafindan düzenlenen birlik ve beraberlik bulusmasina ilgi büyük oldu. AVM, konut, ofis ve otelin is ortaklarinin katildigi programa Malatya Valisi Hulusi Sahin, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Inönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kizilay ile Malatya Girisim Gurubunu tüm ortaklari katildi.

Programda bir konusma yapan Malatya Girisim Gurubu Yönetim Kurulu Baskani Adnan Basdemir, yasanan asrin felaketinde büyük kayiplar yasandigini ve Malatya’da da bin 500’e yakin insani kaybettiklerini söyledi.

Bunlar içerisinde ortaklari Bayram Kirici’nin da oldugunu hatirlatan Basdemir, hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.

Deprem sonrasinda gecesini gündüze katarak çalisan Malatya Valisi Hulusi Sahin ve Belediye Baskani Selahattin Gürkan’a tesekkür eden Basdemir, “Malatya’miz güzel bir memleket, Malatyalilar güzel insanlar. Bu tabi büyük aciyi birden çözmek kolay degil ama bunu biz insallah hep birlikte el ele verecek çözecegiz. Malatya’yi hep birlikte devlet-millet, is adamlari olarak el ele vererek eskisinden güzel Malatya olacak. Güzel bir proje ile güzel bir sehir olacak, binalari daha saglam daha akilli daha rasyonel sekilde yapilmis depreme dayanikli evlerin yer aldigi yeni bir sehir insa edecekler hem yöneticiler hem isadamlarimiz” seklinde konustu.

Hayatin normallesmesi adina ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini de belirten Basdemir, “Elbette birden düzelmeyecek ama hiç degilse her günümüz dünden daha iyi olacak, iyiye dogru her gün yol alacagiz. Bu birlikteligimiz bu tür toplantilarimiz ile devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Malatya Girisim Gurunun depremde Malatya’nin gururu oldugunu da ifade eden Basdemir, “Deprem sorasinda otelimiz hiç aksatmadan hizmete devam etti. Yurt disindan gelen misafirlerimiz basta olmak üzere buradaki görevlilerin konakladigi ve is yaptigi alan oldu. Ayni sekilde Alisveris ve Yasam Merkezimiz de insanlarimizin gezmesi için en azindan stres atmasi için bir güzel mekan oldu. Ayni sekilde hem ofislerimiz hem de konutlarimiz da saglamliklari ile örnek oldular. Bundan sonra ben inaniyorum bunlarin daha güzeli yapilacaktir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile