-Malatya-Sivas Bölgesel Treni Seferleri Basliyor

-Malatya-Sivas Bölgesel Treni Seferleri Basliyor

Malatya’yi hizli trenler entegre sekilde Ankara ve Istanbul’a baglayacak ve bu illere seyahat süresini kisaltip zaman tasarrufu saglayacak olan Malatya Sivas Bölgesel Treni yarin seferine basliyor.

Malatya’yi hizli tren baglantisiyla hiz ve konfora kavusturacak olan Malatya-Sivas Bölgesel Treni, 262 koltuk kapasitesine sahip konforlu setlerle gerçeklestirilecek. Malatya ile Sivas arasindaki seferini 3 saat 40 dakikada tamamlayacak olan Malatya-Sivas Bölgesel Treninde yiyecek ve içecek satisi yapilacak. Malatya-Ankara arasinda 4 Eylül Mavi Ekspresi ile yaklasik 16 saat süren yolculuk süresi Malatya Sivas Bölgesil Treni ve YHT baglantisi ile ortalama 7 saate düsüyor. Malatya Sivas Bölgesel Treni, Malatya-Sivas arasinda Yazihan, Hekimhan, Akgedik, Akçamagara, Demiriz, Çetinkaya ve Yenikangal olmak üzere toplam 7 Istasyonda duracak, buralardaki vatandaslarimizda bu önemli hizmetten faydalanacak. Malatya Sivas Bölgesel Treni her gün isleyecek, Malatya’dan saat 08.10’da hareket ederek, Sivas’a 11.49’da ulasacak. Sivas’tan ise 16.10’da hareket ederek, Malatya’ya 19.54’te varacak. Yolcular hizli ve bölgesel treni birlikte kullanarak Ankara ve Istanbul yönlerine yapacaklari seyahatlerde Malatya-Sivas parkuruna yüzde 50 indirim uygulanacak. Malatya Sivas Bölgesel Treni ile sadece Malatya-Sivas parkurunda seyahat edecek yolcular ise tam bilet ücreti ödeyecek. Malatya-Ankara Arasinda Isleyen 4 Eylül Mavi Treni Haftada Karsilikli 4 sefer yapacak.

Uzun yillardir Malataya-Ankara arasinda sefer yapan 4 Eylül Mavi Treni Ankara’ dan Persembe ve cumartesi, Malatya’ dan ise Cuma ve Pazar günleri olmak üzere karsilikli 4 seferle islemeye devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile