Malatya Valisi Abd'de Louisiana Eyalet Meclisinde Konuştu

Malatya Valisi Ulvi Saran, beraberinde Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'in de bulunduğu heyet ile birlikte ABD programı kapsamında Louisiana Eyalet Meclisini ziyaret etti

  Malatya Valisi Ulvi Saran , beraberinde Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er ' in de bulunduğu heyet ile birlikte ABD programı kapsamında Louisiana Eyalet Meclisini ziyaret etti .
Vaüli Saran ve beraberindeki heyet , Meclis Başkanı Jim Tucker ve Senato Başkanı Joel T . Chaisson tarafından karşılandı .
Vali Saran , Meclis ve Senato da milletvekilleri ve senatörlere hitaben yaptığı konuşmada ;
" Malatya halkının kucak dolusu selamlarını getirdim . Bugün burada bulunmamız Türk halkı ile Amerikan halkları arasındaki güçlü ilişkilerin göstergesidir , bizi buraya davet eden sizlere ve Atlas Vakfı ile Avrasya Amerikan Turkuaz Konseyine teşekkürlerimi sunar , sizleri Malatya Kayısı Festivalinde görmeyi arzu ediyoruz " dedi .
Heyet daha sonra Atlas Vakfı ile Avrasya Amerikan Turkuaz Konseyinin birlikte organize ettiği Türk Amerikan Dostluk Resepsiyonuna katıldı . Resepsiyonda , Louisiana Eyaletinin Bakanları , milletvekilleri , senatörleri , belediye başkanları , işadamları ve çok sayıda akademisyen ve sivil toplum örgütü temsilcileri hazır bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile